Þirketimiz; 1973 yýlýndan beri Ýnþaat sektöründe ve 1984 yýlýndan beri Ýnþaat, Taahhüt, Restorasyon ile Mimarlýk-Mühendislik uygulamalarýnda faaliyet gösteren tecrübeli kurucularý tarafýndan 1991 yýlýnda Ýstanbul Merkezli olarak kurulmuþtur.

Yýllarýn birikimleri ile iþ yapýlan Kamu Kurum ve Kuruluþlarý ile Özel Sektörde haklý bir baþarý ve güven kazanmýþtýr. Teknoloji takibi, bilgi, organizasyon, iþ disiplini, iþ programýna uygun zamanlama, malzeme ve iþçilik kalitesi ile  kalýcý eserlere imza atýlmýþtýr.

Bir çok tarihi eser restorasyonu, çeþitli bina onarýmlarý, deprem takviyesi, eðitim yapýlarý, hastaneler, lojman, konut ve iþ merkezi uygulamalarý Geçici ve Kesin Kabullerinde eksiksiz olarak baþarý ile gerçekleþtirilip halkýmýzýn hizmetine sunulmuþtur.

Þirketimiz; Restorasyon, Deprem bölgelerinde Yapý Üretimi, Yapý Denetimi, Bilirkiþi, Enerji Verimliliði, Ýnþaat  teknik ve uygulama konularýnda uzman teknik elemanlarýný, usta, kalfa ve iþçilerini hizmet içi, mesleki eðitim ve sertifikasyon programlarý ile daima eðitimden geçirerek, yenilik ve deðiþiklikler yakýndan takip edilmektedir. Ayrýca elemanlarýmýz ve ilgili kiþilerin de yararlanabildiði; Tarihi Eser, Restorasyon, Ýstanbul, Türkiye ve Yabancý Þehir monografileri, Tarih, Kültür, Mimari ile Kanun, Yönetmelik ve Uygulama esaslarýný kapsayan çok geniþ bir kitaplýk ve fotoðraf arþivimiz  mevcuttur.

Þirketimiz; geçmiþten mirasýmýz olan ve korunmasý gereken tarihi eser binalarýn ve kültürel varlýklarýmýzýn gelecek nesillere aktarýlmasý konusunda çalýþmalarýna ayný inanç ve kararlýlýkla devam ederken, modern toplum ihtiyaçlarýna cevap veren, çevreye uyumlu, kaliteli ve sosyal paylaþýmý saðlayan yeni yapýlar üretmeyi de sürdürmektedir.